2021-05-31 07:48:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Váratlanul valaki megoldást ajánlhat a gondjaidra

Napi horoszkóp május 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Apróságokból nem kell nagy bajt kavarnod. Legyél higgadtabb, és vedd elő jól ismert humorérzékedet. Szeret és becsül téged a társad, ezt tartsd észben, mielőtt dühből, haragból reagálnál. A meleg szív mindent megért.


Bika: IV. 20. - V. 20.

 

Izgalmas napra számíthatsz. Ez bizony most nem a pihenés jegyében telik, de amit ma teszel, annak hosszú távon élvezni fogod az eredményét. Ha szingli vagy, megismerkedhetsz valakivel, és gyökeret ver a szívedben egy új érzés.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az univerzum ma minden törekvésedben támogat. Ráadásul a segítség néha kifejezetten onnan jön, ahonnan nem is számítottál volna rá. Ne bízz semmit a véletlenre, fedd fel vágyaidat!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha álmot láttál, hallgass a benne rejlő üzenetre, mert megvilágíthatja lelked mélységeit. A megértés a jövődet is befolyásolhatja. A sugallatokat ne titkold el párod előtt sem. Lehet, hogy most kétkedve fogadja, de majd később észreveszi a benne rejlő igazságot.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap az önkifejezésé. Fontosnak érzed, hogy valamilyen módon megmutasd magad a világnak. Ha ez a munka sablonossága miatt nem megoldható, akkor ideje valami hobbi után nézned. Most pusztán a kisugárzásoddal is mély nyomot hagyhatsz valakiben.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szervezős, tervezős, beszélgetős időszakot élsz át. A racionális dolgok most fontosabbak, mint az érzelmiek. Sőt, az utóbbiak szinte riasztanak is. Pedig, ha nem törődsz a szeretteiddel, a te energiáid is elfogynak, hiszen a kapcsolataidból töltekezel.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ahogy a mondás tartja: nem mind arany, ami fénylik. Kecsegtető ajánlatot kaphatsz, vagy már kaptál is. De ez inkább csak külső csillogás, és kevés haszon. Mérlegeld, megéri-e neked az áldozatot, amit hozol érte, vagy csak időpazarlás.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha eddig nem éltél volna vele, akkor mostanság biztosan találkozhatsz álmaid partnerével. De az is előfordulhat, hogy ma végre a szokott társadban találod meg az idillt. Persze ehhez csendre, és meghittségre is szükségetek van.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tele vagy energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatod. Jelentős előrelépést akkor érhetsz el, ha másokkal is megosztod gondolataidat, terveidet, felfedezéseidet. Szedd össze a bátorságodat, és mondd el a másiknak is a terveidet!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma ott találhatsz segítőre, ahol nem is számítanál rá. Váratlanul valaki megoldást ajánlhat a gondjaidra, ami aztán előre lendíthet a megújulás útján. Ne félj a változástól, mert most épp erre van szükséged.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A vártnál sokkal jobban alakulhatnak a pénzügyeid. Ma megoldást találhatsz egy régóta égető pénzügyi problémára, ami talán a lakásügyeivel is kapcsolatban van. A gyorsaságnak is nagy szerepe lehet ebben, most ne halogass!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Élsz, mint hal a vízben: boldog és gondtalan vagy. Meglep, ha azt tapasztalod, hogy vadásznak rád? Van, akinek szemet szúr a boldogságod, és talán irigykedik. De olyan is, akit épp vonz a belőled áradó derű és nyugalom.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: